Gastro - Hotel zapraszają na spotkania z przedstawicielami firm działających w branży gastronomicznej, cukierniczej, piekarniczej i hotelarskiej oraz do skorzystania z bogatej oferty przygotowanych z myślą o państwo pokazach, szkoleniach, warsztatach oraz konkursach – targi bowiem mają bardzo atrakcyjny i ciekawy program.
TARGI GASTRO - HOTEL odbędą się w Karpaczu w dniach 28 - 30 listopada 2012 w Hali Sportowej przy ZSLiMS przy ul. Gimnazjalnej 6 a.
To impreza wystawienniczo - szkoleniowa.
Wstęp na targi i magazyn targowy Gastro - Hotel jest bezpłatny.
Godziny otwarcia:
28.11.2012 ( środa) 10.00 - 17.00
29.11.2012 ( czwartek) 10.00 - 17.00
30.11.2012 ( piątek) 10.00 - 15.00
W środę 28 listopada o godz. 10.00 - uroczyste otwarcie targów.
Więcej na
www.gastro-hotel.pl
PROGRAM:
KARPACZ 28 – 30 listopada 2012
Hala sportowa przy Liceum, ul. Gimnazjalna 6 a
ŚRODA 28 listopada 2012 1000 – 1700
1000 – uroczyste rozpoczęcie targów
1015 - carving -pokaz rzeźbienia w owocach i warzywach Dariusza Ślusarczyka
1030 – pokaz kuchni molekularnej Dariusza Kuźniaka
1100 – pokaz barmański Krzysztofa Drabika - Speed Bar
1130 – 1300 - Savoir-vivre – dobre praktyki zachowania i postępowania wobec gości – szkolenie (płatne)
1300 – pokaz barmański Krzysztofa Drabika - Speed Bar
1330 – Profesjonalne przygotowanie jednostki mieszkalnej dla gościa – pokaz
1400 – Jak zapewnić efektywne działanie placówki hotelarsko gastronomicznej- indywidualne konsultacje (płatne)
1700 – zakończenie targów
CZWARTEK 29 listopada 2012 1000 – 1700
1030 – konkurs Kulinarna Uczta Gastro-Hotel z Markiem Widomskim - Sudecka Kuchnia Regionalna
1015 - carving -pokaz rzeźbienia w owocach i warzywach Dariusza Ślusarczyka
1030 – pokaz barmański Krzysztofa Drabika - Speed Bar
1100 – pokaz kuchni molekularnej Dariusza Kuźniaka
1130 – 1230 Przyjęcia okolicznościowe w gastronomii -współczesne trendy - szkolenie (płatne)
1230 – pokaz barmański Krzysztofa Drabika - Speed Bar
1300 – 1430 Zarządzanie w hotelarstwie i gastronomii - szkolenie dla kadry menadżerskiej (płatne)
1500 – Jak zapewnić efektywne działanie placówki hotelarsko gastronomicznej- indywidualne konsultacje (płatne)
PIĄTEK 30 listopada 2012 1000 – 1500
1000 – 1130 - Przyjęcia okolicznościowe w gastronomii -współczesne trendy - warsztaty dla szkół (płatne)
1000– 1300 – Wino w gastronomii – kurs Centrum Kształcenia Sommelierów i Kadr Hotelarsko-Gastronomicznych (płatne)
1015 - carving -pokaz rzeźbienia w owocach i warzywach Dariusza Ślusarczyka
1045 – pokaz barmański Krzysztofa Drabika - Speed Bar
1100 – konkurs Stół dobrze nakryty- aranżacja i obsługa stołu okolicznościowego
1200 – pokaz barmański Krzysztofa Drabika - Speed Bar
1215 – 1345 Savoir-vivre – dobre praktyki zachowania i postępowania wobec gości – szkolenie (płatne)
1400 – ogłoszenie wyników konkursu
15 00 - zakończenie targów
*Organizator zastrzega sobie prawo zmian w programie targów