Wersja kontrastowa: Alt + Z
Przejdź do treści strony: Alt + X
Przejdź do nawigacji strony: Alt + C
Mapa Witryny: Alt + V
Wyszukiwarka: Alt + B
Aż dwa konkursy gastronomiczne odbędą się w ZSLiMS w Karpaczu jeszcze tej wiosny. 22 marca br. odbędzie się regionalny etap konkursu gastronomicznego „Smaki Dolnego Śląska i Dolnej Saksonii”. Organizatorem konkursu jest Urząd Marszałkowski Województwa Dolnośląskiego. Konkurs organizowany jest z okazji 20 lecia partnerstwa Dolnego Śląska i Dolnej Saksonii.
W konkursie weźmie udział 12 zespołów ze szkół gastronomicznych województwa dolnośląskiego, w tym reprezentacja Technikum w Karpaczu w składzie: Izabela Bratek, Andrzej Fudała, Jędrzej Borotko.Konkurs wyłoni 3 zespoły, które wezmą udział w konkursie finałowym z udziałem 3 drużyn z Dolnej Saksonii.