Wersja kontrastowa: Alt + Z
Przejdź do treści strony: Alt + X
Przejdź do nawigacji strony: Alt + C
Mapa Witryny: Alt + V
Wyszukiwarka: Alt + B
Warsztaty z zakresu samodzielnego produkowania i przechowywania żywności, nie marnowania żywności, ograniczenia spożycia mięsa, zrezygnowania z cukru, odbędą się 24 i 25 lipca 2021 r. w godzinach 10:00-16:00 w Trzcińsku. Warsztaty poprowadzą Zielony Wulkan Marta i Maciej Zawierucha- towaroznawcy zielarscy, zielarze- fitoterapeuci, edukatorzy, przyrodnicy.
W programie warsztatów między innymi: wykłady i zajęcia praktyczne dotyczące zabezpieczania żywności, samodzielnego wytwarzania żywności, przygotowania kiszonki, przygotowania nastawu octowego, przygotowania funkcyjnego oleju ziołowego, palenia kawy z mniszka lekarskiego.
Zgłoszenia na warsztaty należy składać poprzez formularz zgłoszeniowy.