Wersja kontrastowa: Alt + Z

Przejdź do treści strony: Alt + X

Przejdź do nawigacji strony: Alt + C

Mapa Witryny: Alt + V

Wyszukiwarka: Alt + B

powrót
drukuj     rozmiar tekstu - +
7 Lip 2021

Niezły ferment! Sztuka przechowywania żywności


Warsztaty z zakresu samodzielnego produkowania i przechowywania żywności, nie marnowania żywności, ograniczenia spożycia mięsa, zrezygnowania z cukru, odbędą się 24 i 25 lipca 2021 r. w godzinach 10:00-16:00 w Trzcińsku. Warsztaty poprowadzą Zielony Wulkan Marta i Maciej Zawierucha- towaroznawcy zielarscy, zielarze- fitoterapeuci, edukatorzy, przyrodnicy.

W programie warsztatów między innymi: wykłady i zajęcia praktyczne dotyczące zabezpieczania żywności, samodzielnego wytwarzania żywności, przygotowania kiszonki, przygotowania nastawu octowego, przygotowania funkcyjnego oleju ziołowego, palenia kawy z mniszka lekarskiego.

Zgłoszenia na warsztaty należy składać poprzez formularz zgłoszeniowy.

https://forms.gle/ce1z8gJbpHouSwMR7

Niezły ferment! Sztuka przechowywania żywności