Wersja kontrastowa: Alt + Z

Przejdź do treści strony: Alt + X

Przejdź do nawigacji strony: Alt + C

Mapa Witryny: Alt + V

Wyszukiwarka: Alt + B

powrót
drukuj     rozmiar tekstu - +
11 Paź 2013

Targi GASTRO-HOTEL

W dniach 22 - 24 października 2013 w Hali sportowej przy Liceum, ul. Gimnazjalna 6a, odbędą sie targi GASTRO-HOTEL. Do Właścicieli i Menadżerów obiektów gastronomicznych i hotel


W dniach 22 - 24 października 2013 w Hali sportowej przy Liceum, ul. Gimnazjalna 6a, odbędą sie targi GASTRO-HOTEL.

Do Właścicieli i Menadżerów obiektów gastronomicznych i hotelarskich

Zapraszamy osoby zarządzające obiektem na bezpłatne Spotkania Brokerskie w dniu 22 i 23 października 2013 r. podczas targów GASTRO-HOTEL w KARPACZU.
Spotkania B2B odbywać się będą z producentami i dilerami produktów dla branży HoReCa w specjalnych pomieszczeniach – VIP ROOM.
Spotkania brokerskie to bardzo skuteczna forma pozyskiwania nowych kontaktów biznesowych i kontrahentów. Polegają na bilateralnych spotkaniach twarzą w twarz przedstawicieli dwóch firm. Dwustronne rozmowy biznesowe uważane są za jedną z najlepszych form nawiązywania trwałych kontaktów biznesowych.

Dobór partnerów i aranżacja spotkań jest dokonywane na podstawie wcześniejszych zgłoszeń
(w załączniku formularz zgłoszeniowy).
  1. Dla VIP-ów biorących udział w spotkaniach Organizator targów przekaże jedno bezpłatnezaproszenie na okaziciela na wybrane szkolenie (szczegółowy harmonogram szkoleń  poniżej)
  2. Wśród obiektów, których przedstawiciel będzie brał udział w spotkaniach brokerskich zostanie rozlosowana nagroda specjalna – stoisko promocyjne na targach turystycznych Atrakcje Regionów w Chorzowie – czerwiec 2014r. (www.atrakcje-regionow.pl)

 
Zapraszamy na szkolenia dla profesjonalistów.
Szkolenia odbywać się będą podczas targów Gastro-Hotel.
WTOREK 22  października  2013  1000 – 1700
1030 – 1200 - Savoir-vivre – dobre praktyki zachowania i postępowania wobec gości – szkolenie (bilet 25 zł + 5 zł zaświadczenie)
1200 – 1430 - szkolenie dla menadżerów - Metody budowania zespołu - coaching zespołowy (bilet 250 zł) (udział w obydwu szkoleniach z coachingu (wtorek i środa) – cena specjalna (370 zł)
1230 – 1400 - Obsługa klienta w gastronomii. Twórcze podejście do sprzedaży i obsługi w gastronomii – szkolenie (bilet 25 zł + 5 zł zaświadczenie)

1415 – 1530- Profesjonalne przygotowanie jednostki mieszkalnej dla gościa  – prezentacja z pokazem (bilet 20 zł + 5 zł zaświadczenie)
ŚRODA 23 października 2013 1000 – 1700
1000 – 1230 - szkolenie dla menadżerów -Metody budowania zespołu - coaching zespołowy (bilet 250 zł) (udział w obydwu szkoleniach z coachingu (wtorek i środa) – cena specjalna (370 zł)

1030 - 1130 - Profesjonalne przygotowanie jednostki mieszkalnej dla gościa – prezentacja z pokazem (bilet 20 zł + 5 zł zaświadczenie)

1200 – 1330- Techniki obsługi kelnerskiej - szkolenie (bilet 25 zł + 5 zł zaświadczenie)

1400 – 1530 - Zarządzanie w hotelarstwie i gastronomii - szkolenie dla kadry menadżerskiej (bilet 50 zł + 5 zł zaświadczenie)


 
Kontakt
Biuro targów:
32 376 08 60,
tel. kom.785 929 205


 

 

Targi GASTRO-HOTEL