Wersja kontrastowa: Alt + Z

Przejdź do treści strony: Alt + X

Przejdź do nawigacji strony: Alt + C

Mapa Witryny: Alt + V

Wyszukiwarka: Alt + B

powrót
drukuj     rozmiar tekstu - +
12 Lis 2012

Targi Gastro - Hotel w Karpaczu

Gastro - Hotel zapraszają na spotkania z przedstawicielami firm działających w branży gastronomicznej, cukierniczej, piekarniczej i hotelarskiej oraz do skorzystania z bogatej oferty warsztat&oacu


Gastro - Hotel zapraszają na spotkania z przedstawicielami firm działających w branży gastronomicznej, cukierniczej, piekarniczej i hotelarskiej oraz do skorzystania z bogatej oferty warsztatów, pokazów itp.

TARGI GASTRO - HOTEL odbędą się w Karpaczu w dniach 28 - 30 listopada 2012  w Hali Sportowej przy ZSLiMS przy ul. Gimnazjalnej 6 a.

To impreza wystawienniczo - szkoleniowa.
Wstęp na targi i magazyn targowy Gastro - Hotel jest bezpłatny.

Godziny otwarcia:
28.11.2012 ( środa) 10.00 - 17.00
29.11.2012 ( czwartek)  10.00 - 17.00
30.11.2012 ( piątek) 10.00 - 15.00
W środę 28 listopada o godz. 10.00 - uroczyste otwarcie targów.
Więcej na www.gastro-hotel.pl


PROGRAM:
KARPACZ  28 – 30 listopada 2012
Hala sportowa przy Liceum, ul. Gimnazjalna 6 a

ŚRODA  28 listopada 2012  1000 – 1700 

1000 – uroczyste rozpoczęcie targów

1015 - carving -pokaz rzeźbienia w owocach i warzywach Dariusza Ślusarczyka

1030 pokaz kuchni molekularnej Dariusza Kuźniaka

1100  – pokaz barmański Krzysztofa Drabika  - Speed Bar

1130 – 1300 - Savoir-vivre – dobre praktyki zachowania i postępowania wobec gości – szkolenie (płatne)
1300  – pokaz barmański Krzysztofa Drabika  - Speed Bar

1330 –  Profesjonalne przygotowanie jednostki mieszkalnej dla gościa  – pokaz

1400  – Jak zapewnić efektywne działanie placówki hotelarsko gastronomicznej-  indywidualne konsultacje (płatne)
1700 –  zakończenie targów
 
CZWARTEK 29 listopada 2012  1000 – 1700


1030 konkurs Kulinarna Uczta Gastro-Hotel z  Markiem Widomskim -  Sudecka Kuchnia Regionalna

1015 - carving -pokaz rzeźbienia w owocach i warzywach Dariusza Ślusarczyka

1030  – pokaz barmański Krzysztofa Drabika  - Speed Bar

1100 pokaz kuchni molekularnej Dariusza Kuźniaka

1130 – 1230 Przyjęcia okolicznościowe w gastronomii -współczesne trendy - szkolenie (płatne)

1230  – pokaz barmański Krzysztofa Drabika  - Speed Bar

1300 –  1430 Zarządzanie w hotelarstwie i gastronomii - szkolenie dla kadry menadżerskiej (płatne)
1500  –  Jak zapewnić efektywne działanie placówki hotelarsko gastronomicznej-  indywidualne konsultacje (płatne)

PIĄTEK  30 listopada 2012 1000 – 1500
1000 – 1130 - Przyjęcia okolicznościowe w gastronomii -współczesne trendy - warsztaty dla szkół (płatne)

1000– 1300 – Wino w gastronomii – kurs Centrum Kształcenia Sommelierów i Kadr Hotelarsko-Gastronomicznych (płatne)

1015 - carving -pokaz rzeźbienia w owocach i warzywach Dariusza Ślusarczyka  

1045  – pokaz barmański Krzysztofa Drabika  - Speed Bar 

1100 konkurs Stół dobrze nakryty- aranżacja i obsługa stołu okolicznościowego

1200  – pokaz barmański Krzysztofa Drabika  - Speed Bar

1215 – 1345  Savoir-vivre – dobre praktyki zachowania i postępowania wobec gości – szkolenie (płatne)
1400 – ogłoszenie wyników konkursu 
 15 00 - zakończenie targów
 
*Organizator zastrzega sobie prawo zmian w programie targów.

Artykuł o kuchni molekularnej: http://gastro-hotel.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=76&Itemid=10

 

Targi Gastro - Hotel w Karpaczu