Wersja kontrastowa: Alt + Z

Przejdź do treści strony: Alt + X

Przejdź do nawigacji strony: Alt + C

Mapa Witryny: Alt + V

Wyszukiwarka: Alt + B

powrót
drukuj     rozmiar tekstu - +
14 Paź 2013

Zaproszenie na targi GASTRO-HOTEL

 Zapraszamy do zwiedzenia targów GASTRO-HOTEL w Karpaczu 22-24 X 2013, Hala sportowa przy Liceum, ul. Gimnazjalna 6a w Karpaczu. W programie targów wiele ciekawych pokazów m


 Zapraszamy do zwiedzenia targów GASTRO-HOTEL w Karpaczu 22-24 X 2013, Hala sportowa przy Liceum, ul. Gimnazjalna 6a w Karpaczu.
W programie targów wiele ciekawych pokazów m.in. mistrza kuchni Jerzego Pasikowskiego oraz szkoleń, a także wykład gościa specjalnego targów - Daniela Luttringera -profesora sztuki kulinarnej z Międzynarodowej Szkoły Hotelarstwa w Szwajcarii "Les Roches".

Na pokazy Carvingu zaprasza Łukasz Szewczyk, brązowy medalista Mistrzostw Polski i Mistrzostw Europy 2013
Podczas targów zapraszamy do udziału w spotkaniach brokerskich, które są bardzo skuteczną formą pozyskiwania nowych kontaktów biznesowych i kontrahentów ( zgłoszenie w załączniku)
 
Zapraszamy na szkolenia dla profesjonalistów.
Szkolenia odbywać się będą podczas targów Gastro-Hotel.
WTOREK 22  października  2013  1000 – 1700
1030– Światowe trendy w prowadzeniu biznesu restauracyjnego i hotelarskiego. Pożądane kierunki rozwoju branży w Polsce - wykład Daniela Luttringera
1200 – 1430 - szkolenie dla menadżerów - Metody budowania zespołu - coaching zespołowy (bilet 250 zł) (udział w obydwu szkoleniach z coachingu (wtorek i środa) – cena specjalna (370 zł)
1230 – 1400 - Obsługa klienta w gastronomii. Twórcze podejście do sprzedaży i obsługi w gastronomii – szkolenie (bilet 25 zł + 5 zł zaświadczenie)

1415 – 1530- Savoir-vivre – dobre praktyki zachowania i postępowania wobec gości – szkolenie (bilet 25 zł + 5 zł zaświadczenie)
 
ŚRODA 23  października 2013  1000 – 1700
1000 – 1230 - szkolenie dla menadżerów -Metody budowania zespołu - coaching zespołowy (bilet 250 zł) (udział w obydwu szkoleniach z coachingu (wtorek i środa) – cena specjalna (370 zł)

1030 - 1130 - Profesjonalne przygotowanie jednostki mieszkalnej dla gościa – prezentacja z pokazem (bilet 20 zł + 5 zł zaświadczenie)

1200 – 1330-  Techniki obsługi kelnerskiej - szkolenie (bilet 25 zł + 5 zł zaświadczenie)

1400 –  1530 - Zarządzanie w hotelarstwie i gastronomii - szkolenie dla kadry menadżerskiej (bilet 50 zł + 5 zł zaświadczenie)
 
Kontakt
Biuro targów:
32 376 08 60,
tel. kom. 785 929 205